Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים לעוגה…
6 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים רצוי טיבעי
2 כוסות קמח תופח
כוס קוקוס
כוס פיצפוצי שוקולד משובח

אופן ההכנה…
לחמם מראש תנור ל 170 מעלות
להקציף את הביצים במיקסר במהירות בינונית 3 דקות… להוסיף בהדרגה את סוכר הוניל והסוכר רגיל ולהמשיך להקציף עד לקבלת מסה תפוחה…להוסיף בהדרגה את השמן ואת מיץ התפוזים… להנמיך את מהירות המיקסר למינימום ולהוסיף לסירוגין את הקמח והקוקוס…
לצקת את המסה לתבנית עגולה גודל 24 ולפזר מעל את פיצפוצי השוקולד… להטביע אותם מעט במסה ולאפות עד להזהבה

בהצלחה 🌷

עוגת תפוזים בחושה_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

149 מתכונים