עוגת הפרג שלי.(ל2 עוגות)
4 כוסות קמח
כוס חלב חמים.
כף שמרים.
ביצה.
רבע כוס סוכר.
70 גרם חמאה.
למילוי 400 גרם פרג טחון.
50 גרם חמאה
2 כפות דבש
כף סוכר
כוס חלב
לבשל עד שעיסת הפרג ממש סמיכה להניח בצד להתקרר.
להניח בקערה את החלב עם השמרים לחכות להתססה 10 דקות
להוסיף את החומרים ואת החמאה הרכה בסוף
ללוש היטב
להניח להתפחה שעה.
ללוש שוב
לחלק את הבצק ל2 חצאים.
לרדד לעלה דק למלא בפרג ולסגור צד אחד של הבצק על הצד השני( לא לגלגל לרולדה)
לאפות 170 מעלות 50 דקות