Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס (מתוק)
קטגוריית פסח
הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית אורך 30/14 סנטימטר משומנת ומקומחת או 2 תבניות חד פעמיות מאורכות משומנות היטב
מחממים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים…
5 ביצים גודל לארג'
½1 כוסות סוכר (300 גרם)
סוכר וניל
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
כוס חלב (240 מ"ל או תחליף חלב פרווה)
כוס קקאו (140 גרם)
½1 כוסות קמח (210 גרם – בפסח ממירים את זה ב1 כוס קמח מצה במשקל 125 גרם ועוד ½ כוס אבקת שקדים במשקל 45 גרם)
כוס קוקוס (90 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)

אופן ההכנה…
בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכרים מספר דקות עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם
(המסה שמתקבלת סמיכה)
יוצקים את המסה לתבנית ואופים את העוגה כ50 דקות או עד שהעוגה מוכנה
(בודקים עם קיסם
משחררים את העוגה מהתבנית לאחר שהיא התקררה

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת שוקו קוקוס בחושה ומהירה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

389 מתכונים