Share with:


חלבי

אופן הכנה

שולמית שחר…מידות אוניברסליות

אופן הכנת העוגה…
בקערה גדולה לשים 200 גרם שוקולד מריר יחד עם 3/4 כוס אוניברסלית שמן…למשך 2 דקות…לערבב היטב במטרפה ידנית ולהוסיף בהדרגה תוך כדי עירבוב תמידי 6 חלמונים…
במקביל להקציף במיקסר 6 חלבונים יחד עם כוס סובר אוניברסלית לקצף יציב…
לקערת השוקולד להוסיף 3 יוגורט של 200 מ"ל…ולערבב…להוסיף 350 גרם קמח תופח ולאחד מסה יוצאת מסה סמיכה…כשהקצף מוכן לחבר בהדרגה את 2 הקערות למסה אחידה כמה שניתן…לצקת לתבנית הרצויה ולאפות בחום בינוני עד לתוצאה הרצויה…לא ליבש את העוגה…

אופן הכנת הקרם עליון:
להכין מסת ג'לטין מ6 גרם ג'לטין ו36 גרם מיים להניח כרבע שעה בצד…בנתיים לחמם בסיר קטן
קופסת קרם קוקוס ולהוסיף 300 גרם שוקולד חלב…לאחד מסה ולהוסיף לה את הג'לטין לערבב היטב…להוסיף 200 גרם ביסקויטים טחונים ולצקת לתבנית הרצויה…לשים במקפיא להתמצקות להניח את הקרם מעל העוגה

בתאבון😋

עוגת שוקולד ויוגורט_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

122 מתכונים