Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
3 ביצים גודל L
400 גרם (1 פחית) קרם קוקוס
250 גרם (כוס ורבע) סוכר
קורט מלח
70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו
210 גרם (כוס וחצי) קמח תופח
(כוס אגוזים קצוצים… אופציונלי)

אופן ההכנה…
מחממים תנור ל-170 מעלות
במיקסר מקציפים את הביצים מספר דקות…מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת מסה תפוחה… מוסיפים בהדרגה את השמן… את קרם הקוקוס והמלח
מוסיפים בהדרגה את הקקאו והקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה… עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את האגוזים
יוצקים את המסה על גבי נייר אפיה בתבנית אפיה מלבנית בינונית ואופים עד הזהבה

בהצלחה 🌷

עוגת קקאו פשוטה וטעימה_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים