Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
תבנית סיליקון קוטר 25 סנטימטר משומנת ומקומחת

מצרכים…
4 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
כוס קרם קוקוס (240 מ"ל)
⅓1 כוסות קוקוס (120 גרם)
1/2 כוס פרג שלם (73 גרם)
כוס קמח (140 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)

אופן ההכנה …
מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את המסה לתבנית הסיליקון
ואופים את העוגה כ45 דקות או עד שהיא מוכנה
(בודקים עם קיסם)
הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה

בהצלחה 😋
אהבתם ?
אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת פרג וקוקוס_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

357 מתכונים