Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
לשים במיקסר וו גיטרה ולערבל 200 גרם חמאה רכה יחד עם 200 גרם סוכר חום מספר דקות…להוסיף בהדרגה 5 ביצים מידה לארג'…4 כפות מחוקות דבש מידה אוניברסלית …להוסיף 4 כפות מחוקות קקאו…12 גרם אבקת אפיה…4 מעדני שוקולד של 125 גרם…ולהוסיף בהדרגה 350 גרם קמח עד לאיחוד ותו לא…הבלילה יוצאת סמיכה…לשמן תבנית סיליקון ולצקת לתוכה את הבלילה…(לא עד הסוף זה תופח) ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כחצי שעה…אם רוצים לפלס את העוגה כדי שתהיה ישרה… לכסות אותה מיד כשהיא יוצאת מהתנור במגבת…ולאחר כמה דקות לישר אותה…להקפיא ולחלץ
לקשט לפי טעמכם
בתאבון 😋

עוגת מעדן שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים