Share with:


פרווה

אופן הכנה

לנכדי יהונתן
שחר שלומית מידות אוניברסליות..

שכבת בסיס שוקולדית ומעליה טריקולד…
שכבת בסיס…. עוגת ביסקויטים אפויה…
מצרכים
450 גרם ביסקויטים גרוסים דק… לא אבקה
150 גרם סוכר
9 ביצים מידה לארג'
כוס וחצי אבקת שוקולית
כוס וחצי שמן
כוס וחצי שקדים גרוסים
כפית קינמון
אופן ההכנה…
בקערה לערבב היטב את כל החומרים ולצקת את הנסה לרינג עטוף בגודל 24 סנטימטר
לאפות בחום של 160 מעלות כשעה עד התיצבות
לצנן ולהקפיא

טריקולד מספרים…

קרמו שוקולד…
מצרכים
3 גרם ג'לטין
15 גרם מיים
150 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב
3 חלמונים
30 גרם סוכר
150 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן ההכנה…
להכין מסת ג'לטין ולהניח בצד…
לערבב במטרפה ידנית את הסוכר
והחלמונים…
להרתיח חלב ושמנת בסיר…
לחבר את החלב והשמנת עם החלמונים והסוכר תוך השוואת טמפרטורה…
להמשיך לבשל עד ל82 מעלות תוך עירבוב מתמיד…
להוסיף את מסת הג'לטין… להוסיף את השוקולד ולאחד מסה…
מבלדרים ויוצקים לתבניות ומעבירים להקפאה

קרמו פיסטוק…
מצרכים
5 גרם ג'לטין
25 גרם מיים
45 גרם שמנת מתוקה
40 גרם חלב
180 גרם שוקולד לבן
50 גרם מחית פיסטוק
150 גרם שמנת מתוקה
צבע מאכל לפי הצורך
אופן ההכנה
מכינים מסת גלטין ושמים בצד…
מרתיחים חלב ו45 גרם שמנת…
מוסיפים את הג'לטין…
מוסיפים את השוקולד ואת מחית
הפיסטוק ומערבבים…
מוסיפים את שאר השמנת ומאחדים מסה…
יוצקים לתבניות על גבי שכבת הקרמו שוקולד ומקפיאים

קרמו גבינה ושוקולד בלונדי…
מצרכים
40 גרם שמנת
100 גרם שוקולד לבן
2 חלמונים
180 גרם שמנת מוקצפת רך
7 גרם ג'לטין
35 גרם מיים
350 גרם נטו גבינה לבנה מסוננת
20 גרם סוכר
צבע דיז'ון לפי הטעם
אופן ההכנה
מכינים מסת ג'לטין…
מערבבים את הגבינה עם הסוכר…
מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד ומוסיפים פנימה חלמון וכל הזמן מערבבים…
מוסיפים לשוקולד את מסת הגלטין…
מוסיפים לשוקולד את הגבינה תוך השוואת טמפרטורה…
מוסיפים את השמנת המוקצפת ומאחדים מסה…
יוצקים לתבניות ומקפיאים
(מהקרמו גבינה יוצא נשאר מהמסה למספר קינוחים קטנים)

להניח את הטריקולד על גבי העוגה ולקשט לפי טעמכם

בהצלחה 😋

מתכוןמתכון

עוגת יום הולדת_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים