Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מרכיבים לבסיס הקרמבל…
265 גרם חמאה או מחמאה קרה
265 גרם קמח
265 גרם קוקוס
130 גרם סוכר חום בהיר
135 גרם סוכר לבן
צבע מאכל אדום
במגימיקס לערבב את כל החומרים עד לאיחוד יוצא מראה פירורי…
לרדד חצי מהכמות של הקרמבל ולהניח עליו את הרינג הרצוי לנקות את עודפי הבצק…להקפיא רבע שעה ולהדליק במקביל תנור על חום בינוני…לאפות כרבע שעה ולצנן…
לשחרר את בסיס הקרמבל מהרינג…ולפזר בתוך הרינג את שאר הקרמבל בצורה פירורית עבור החלק העליון של העוגה להדק מעט ולאפות כרבע שעה…להקפיא ולחלץ את הקרמבל הפירורי בזהירות ולהחזיר לרינג את בסיס הקרמבל המרודד שאפינו קודם…לשים שקף בדופן הרינג ולהכין את מלית הגבינה

מרכיבים למלית…
2 שמנת מתוקה
450 גרם גבינת שמנת
80 גרם אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
8 גרם ג' לטין ו-40 גרם מיים
לשים את הג'לטין והמיים ביחד ולהניח לרבע שעה…
להמיס בפולסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד הלבן ולאחד מסה…
בנתיים להקציף את השמנת המתוקה עד למרקם יוגורט…להוסיף את החלב ולהאט מאוד את פעולת המיקסר…
להוסיף לשמנת בתנועת עטיפה את האינסטנט פודינג וניל והגבינות … לשים את מסת הג'לטין כשהיא מומסת במיקרו בקערת השוקולד לערבב היטב עד לאיחוד ולצקת את זה לקערת הקצפת…לאחד את כל המסה בעירבול איטי של המיקסר ולשפוך את המסה על גבי הקרמבל האפוי…להניח מעל בזהירות את הקרמבל הפירורי ולהקפיא את העוגה
להקציף שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות אבקת סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג וניל…לערבל עד לקבלת מסה יציבה ולזלף שושנים ועלים ולקשט לפי הטעם

בהצלחה😋

מתכוןמתכון

עוגת יום הולדת ליהונתן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

149 מתכונים