Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 גר' עוגיות בישקוטים (בערך 2 חבילות של 200 גר' כל אחת)

250 גר' גבינת מסקרפונה ניתן להחליף בגבינת נפוליאון.
250 גר' גבינה לבנה
אינסטנד פודינג וניל 80 גר' קופסא 1
3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל, רבע כוס חלב, 500 מ"ל שמנת מתוקה.
3 כפות אבקת נס קפה מגורען חזק/נס קפה קלאסי רגיל.
3 כוסות מים רותחים, 3 כפות חלב.
4 כפות קקאו.
תבנית 26 מלבנית פיירקס

נקציף את השמנת המתוקה עם התמצית וניל החלב והפודינג לקצפת יציבה.
נוסיף בהדרגה את הסוכר בערבוב איטי ולאחר מכן נוסיף את הגבינות לאחידות.

בקערה עמוקה רחבה נכין את הנס מים רותחים חלב ואבקת הנס ונערבב. נטבול עוגיות ונסדר על התבנית שכבה ראשונה מעל נמרח חצי מהקצפת שוב נחזור על הפעולה עוגיות וקצפת ולאחר מכן נפדר עם אבקת קקאו רצוי במסננת קטנה

לשמור במקרר 24 שעות להתייצבות

עוגת טרמיסו מעלפת
ספר המתכונים של
מתכון של

7799 מתכונים