Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית מידות אוניברסליות

קרמבל קוקוס שכבת בסיס…
לשים במגימיקס
200 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה או מחמאה קרה
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם קוקוס
צבע מאכל לפי הטעם…
לטחון עד למראה פירורי…לפזר על נייר אפיה בתוך התבנית שכבה אחידה…להקפיא ולהדליק תנור על 160 מעלות

עוגת גבינה אפויה ושוקולד לבן
שכבת הגבינה…
500 גרם גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה % 30
150 גרם סוכר תמצית וניל
2 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודיג וניל
ביצה
100 ג’ שוקולד לבן
3 כפות חלב
להמיס בבן מרי את השוקולד הלבן…ולהוסיף לו את החלב…לאחד מסה
במקביל לערבב בקערה גדולה את כל החומרים עד לאיחוד…ולהוסיף לזה את השוקולד המומס עם החלב…לצקת על גבי הקרמבל הקפוא…
לשים בתחתית התנור תבנית עם מיים רותחים למשך האפיה… לשים את התבנית בשליש התחתון של התנור ולאפות בחום נמוך כשעה ורבע…

גנאש שוקולד ומחית שזיפים…
להכין מסת גלטין מ25 גרם מיים ו5 גרם ג'לטין ולהניח בצד…
להמיס בבן מרי 200 גרם שוקולד לבן…כשזה נמס להוסיף לזה 70 גרם מחית שזיפים מחוממת מעט במיקרו…ולהוסיף לזה את מסת הגלטין מחוממת מעט במיקרו…לצקת לתבניות ולהקפיא…למרוח על גנאש השזיפים ריבה או גלוקוזה כדי להצמיד את הגנאש לעוגה

בתאבון 😋

עוגת גבינה_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים