Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית מרציפן שוקולד… במגימיקס טוחנים 350 גרם שקדים טחונים…200 גרם אבקת סוכר…4 כפות מדידה קקאו…4 כפות מדידה מיים…4 כפות מדידה ליקר מה שאוהבים…טוחנים עד לאיחוד ושוטחים בבסיס הרינג ומקפיאים…

עוגת גבינה קרה….
450 גרם (2 מכלים) גבינת שמנת 25% שומן
400 מ"ל (2 מכלים) שמנת חמוצה 9% שומן
150 גרם (1 כוס + 3 כפות) אבקת סוכר
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
500 מ"ל (2 מכלים) שמנת להקצפה
100 גרפ פיצפוצי שוקולד קטנטנים
אופן ההכנה
קרם גבינה: בקערה טורפים יחד גבינת שמנת, שמנת חמוצה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ווניל עד קבלת תערובת אחידה.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים כשליש מכמות הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומערבבים לאחידות.
מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה לא סמיכה אלא מרקם יוגורט…מוסיפים את פיצפוצי השוקולד
ויוצקים את תערובת הגבינה על גבי בסיס המרציפן ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
מקפיאים את העוגה במשך 5-6 שעות לפחות.

חישוקי שוקולד…
להמיס בבן מרי 300 גרם שוקולד חלב יחד עם 100 גרם טחינה גולמית…להוסיף 50 גרם קוקוס מקורמל…להוסיף 200 גרם ביסקויטים טחונים…לאחד מסה ולמלא את התבניות…להקפיא לפני חילוץ…להניח את החישוקים מעל מלית הגבינה ולפזר מסביב סוכריות לבנות קטנטנות…

עוגת גבינה … תחתית מרציפן שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

149 מתכונים