Share with:


חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגות גבינה
קטגוריית עוגות בחושות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית סיליקון קוטר 25 סנטימטר 2 חלקים – משומנת ומקומחת
או תבנית חד פעמית בינונית עגולה משומנת היטב
מדליקים תנור לחום של 150 מעלות

מצרכים…
6 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה
125 גרם שוקולד לבן
750 גרם גבינה לבנה
כוס קמח תופח (140 גרם)
60 גרם נטיפי – פיצפוצי שוקולד לבן
60 גרם נטיפי – פיצפוצי שוקולד מריר

אופן ההכנה…
מקציפים על מהירות גבוהה במיקסר את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח
במקביל ממיסים במיקרוגל בקערה קטנה את השמנת המתוקה ביחד עם השוקולד הלבן (125 גרם) דקה אחת ומערבבים עד לאיחוד
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום
ומוסיפים לקערה את המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את המסה לתבניות ומפזרים מעל את השוקולדים
אופים כ90 דקות או עד שהעוגה מוכנה
מקררים אותה היטב לפני שמחלצים אותה מתבנית הסיליקון (אפשר ורצוי להקפיא אותה לפני חילוץ)
ממומלץ לפדר אותה באבקת סוכר

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת גבינה ושוקולדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

392 מתכונים