Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

קטגוריית ללא גלוטן
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
33 יחידות (תלוי בגודל שתכינו)

מצרכים…
ביצה גודל לארג'
1/2 כוס דבש (143 גרם)
¼1 כוסות פיצפוצי שוקולד מריר קטנטנים (213 גרם)
כוס קוקוס (90 גרם)
כוס מקלות שקדים (120 גרם)
כוס קוואקר אינסטנט (90 גרם)
100 גרם חלווה מפוררת
מחממים תנור לחום של 160 מעלות

אופן ההכנה…
מערבבים בקערה את הביצה והדבש
מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
דוחסים את המסה לתבניות היעודיות
ואופים כ20 דקות או עד הזהבה
מצננים ומקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגיות של הביוקר וללא גלוטן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים