Share with:


חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגות גבינה
קטגוריית עוגות בחושות

שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית סיליקון קוטר 24 סנטימטר
התבנית משומנת ומקומחת
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
מצרכים…
50 גרם שוקולד לבן
1/4 כוס חלב (60 מ"ל)
4 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
250 מ”ל שמנת מתוקה
120 גרם גבינה לבנה
4 כפות מחוקות אינסטנט פודינג וניל (36 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)
אופן ההכנה…
שמים בקערה את השוקולד יחד עם החלב
ממיסים אותם בפולסים במיקרוגל מערבבים עד לאיחוד ומצננים
מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר מספר דקות עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום
ומוסיפים לקערה את מסת השוקולד
מוסיפים לקערה שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור עד שהעוגה מתייצבת (בין 50 ל60 דקות)
מומלץ להקפיא את העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית
בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגה בחושה שמנת וגבינה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

357 מתכונים