Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מדליקים תנור לחום של 170 מעלות
תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
מצרכים לעוגה…
5 ביצים גודל לארג'
1/2 כוס סוכר
סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1/4 כוס ריבת תות
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל ושקית אבקת אפיה)
1/2 כוס קוקוס
154 גרם עוגיות אוראו (14 יחידות עם המלית)

אופן ההכנה…
בקערת המיקסר מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד למסה בהירה ותפוחה
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום
ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים (מלבד עוגיות האוראו) לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד המסה
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות קטנות ומוסיפים אותן לקערה ומערבבים
יוצקים את המסה לתבנית ואופים בין 40 ל45 דקות או עד שהעוגה מוכנה

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגה בחושה קוקוס  ואוראו_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

389 מתכונים