Share with:


חלבי

אופן הכנה

קטגוריית אפיה במולטי קייק
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלים 18 יחידות

מצרכים…
2 ביצים גודל לארג'
1/3 כוס שמן (80 מ"ל)
2 גביעי אשל (400 מ"ל)
⅔1 כוסות קמח תופח (234 גרם)
1/3 כוס אינסטנט וניל (42 גרם)
1/3 כוס סוכר (67 גרם)

אופן ההכנה…
מערבבים בקערה את כל המצרכים למסה אחידה
משמנים את הפלטות של המולטי קייק
(השתמשתי בחלקים שמיועדים לוופל בלגי) וממלאים אותן במסה
(אני שמתי מידה של 1/4 כוס מדידה מחוקה לכל שקע במולטי קייק)
סוגרים את המכשיר ואופים את הסופגניות במשך כ5 דקות עד הזהבה
מחלצים את הסופגניות המהממות מהמכשיר משמנים אותו שוב וחוזרים על התהליך עד גמר המסה
מזלפים מעל הסופגניות
סירופ שוקולד
מפזרים מעל שברי שוקולד מריר ובראס לוז והחיים מתוקים!!!

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

סופגניות אשל מחוץ לקופסא_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים