Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מתקבלות 36 יחידות

מצרכים …
2 ביצים גודל לארג'
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
2 גביעי אשל (400 מ"ל)
4 כוסות קמח (560 גרם)
אבקת אפיה

אופן ההכנה …
מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכרים והאשל עד להמסת הסוכר
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ולשים עד לאיחוד (הבצק יוצא דביק)
משהים את הבצק כ30 דקות
לוקחים בידיים משומנות מעט מהבצק ומניחים אותו בסיר עם שמן עמוק וחם על הלהבה הכי נמוכה ומטגנים מכל הצדדים
מעבירים את הסופגניות לנייר מטבח לספיחת השומנים ומפזרים אבקת סוכר

בהצלחה 😋

אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

סופגניות אשל מהירות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

357 מתכונים