Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית
כוס מדידה אוניברסלית

לבצק …
שלוש וחצי כוסות קמח
5 גרם אבקת אפיה
סוכר או אבקת וניל
קורט מלח
2 ביצים גודל L
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
לאחד את כל החומרים ולחלק ל4
לרדד ולמלא במרכז הבצק פס של תמרים בוואקום שמעוכים אותם בסיר קטן עם יין אדום מתוק…להוסיף אגוזי מלך לפי הטעם…לסגור את הגלילה ולאפות בחום בנוני עד להזהבה קלה…מעל לפזר אבקת סוכר

בהצלחה 😋

משולשות תמרים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים