Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית … מידות אוניברסליות…
מצרכים..
לשים בקערה גדולה…
6 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
3 כפיות מלח
4 כוסות מים
חצי כוס זרעוני דלעת
חצי כוס זרעוני חמניה
לערבב היטב… זה בצק נוזלי
לסגור היטב בניילון נצמד ולהניח ליילה… ואפשר יותר מחוץ למקרר
למחרת מדליקים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים בו 4 קערות פיירקס שיש להם מכסה… ממתינים שהקערות ללא המכסים יתחממו מאוד…מפזרים ב4 מקומות על השייש המון קמח ואז עם כף הגשה מניחים בערך על כל משטח מקומח כרבע מכמות העיסה…בידיים מקומחות מסדרים מעין כדור בצק שיהיה מקומח מכל הצדדים ומעבירים בעדינות את 4 הבצקים לתבניות הפיירקס החמות…מכסים את הפיירקסים ואופים עד הזהבה… מצננים לפני שטורפים
בתאבון 😋

מתכוןמתכון

לחם ביתי וטעים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים