Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שלומית -מידות אוניברסליות
מצרכים…
בקערה גדולה לשים
500 גרם קמח
2 כפות סולת
2 כפות סוכר
כף מלח
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות אבקת אפיה
ליטר מים
אופן ההכנה…
לבלדר הכל למסה אחידה ללא גושים… לכסות ולהניח שעה בצד
לשמן מחבת טפלון קוטר 20 סנטימטר עם נייר מטבח משומן ולצקת לתוך המחבת חצי כוס מהמסה…. לפזר את המסה בבסיס המחבת על ידי נענוע המחבת ולטגן בחום בינוני עד שהלחוח מוכן… כשכל המסה מתיבשת מכסים את המחבת ומטגנים מכוסה עוד 2 דקות… להניח את הלחוח המוכן בצלחת ולכסות אותו בנילון מכל הצדדים
לאחר כל לחוח לשטוף את המחבת מתחת למיים זורמים בחלק האחורי שלה… לנגב את השוליים בנייר אפיה ולהפוך להמשך עבודה
להכין כך את כל המסה
אנחנו אכלנו את זה עם כל מיני תוספות… ביצים קשות… אריסה… זיתים… מלפפון חמוץ… עמבה… חציל בטחינה… לימון כבוש… בטטה בצי'לי…סלט גזר פיקנטי וכו'

בהצלחה🌷

לחוח_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים