Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית

לפזר בתוך הטרטלטים שכבת בראס…מעל לצקת גנאש שהכנו
מ135 גרם שמנת רותחת שלתוכה הכנסנו 135 גרם שוקולד מריר… 20 גרם חמאה או מחמאה…כף ליקר שוקולד וחלמון אחד… איחדנו מסה ויצקנו לתוך הטרטלטים…אפינו 10 דקות בתנור מחומם מראש ל160 מעלות…מיד כשמוציאים מהתנור מפזרים בראס

בהצלחה 😋

טרטלטים שוקולד_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים