Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
תחילה נכין את מוס התפוחים ונקפיא אותו

מוס תפוחים…
8 גרם ג'לטין
40 גרם מיים
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם רסק תפוחי עץ
4 כפות אבקת סוכר
כף קינמון
אופן ההכנה…
יוצקים מים על הג'לטין בכוס מערבבים ומשאירים בצד ל-10 דקות…
מקציפים את השמנת לקצפת במרקם יוגורט…
מניחים בקערה רסק תפוחים מוסיפים אבקת סוכר וקינמון ומערבבים…
מחממים את הג'לטין במיקרו במשך כ-10 שניות עד שהוא חוזר להיות נוזלי.
ומוסיפים אותו לרסק התפוחים ומערבבים היטב
מאחדים בתנועות קיפול את רסק התפוחים עם השמנת המוקצפת עד שמתקבל מוס אחיד.
יוצקים את המוס לתבנית ומקפיאים

קרם קוקוס…
מרכיבים…
250 גרם קרם קוקוס
50 גרם חלמונים
50 גרם סוכר
10 גרם קורנפלור
50 גרם חמאה או מחמאה
30 גרם קוקוס מקורמל
אופן ההכנה…
שמים את קרם הקוקוס בקופסא במיקרוגל ומרתיחים אותו…
במקביל שמים בקערה את החלמונים הסוכר והקורנפלור ומאחדים מסה בעזרת מטרפה ידנית…
מוסיפים את קרם הקוקוס הרותח לקערת החלמונים ומערבבים מעט… מוסיפים את החמאה או המחמאה ואת הקוקוס ומטמיעים אותם במסה…
ערבוב החומרים צריך להיות מהיר לפני שהקורנפלור יסמיך את המסה ויקשה למזוג אותה לטארטלטים… ממלאים 3/4 מגובה הטארטלט ואופים כ10 דקות בחום של 160 מעלות…
מצננים ומניחים מעל את מוס התפוחים ומקשטים בבראס…שוקולד ופטל מיובש
בתאבון 😋

טרטלטים מוכנים עם קרם קוקוס ומוס תפוחים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים