Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית מידות אוניברסליות

קרם מסקרפונה…
200 גרם שוקולד לבן
125 גרם מסקרפונה
2 כפות שמנת להקצפה
מעט תממית וניל
4 כפות מיץ לימון
ממיסים בבן מרי את השוקולד הלבן…במטרפה ידנית מקציפים היטב את השמנת הגבינה והוניל…כשהמסה תפוחה מעט מוסיפים לה את השוקולד ואת מיץ הלימון וממשיכים לטרוף למסה תפוחה…יוצקים לכל טרטלט עד שליש מגובהו את מלית המסקרפונה…

תערובת פיצוחים…
להכין 180 גרם תערובת פיצוחים קצוצים קלויים…אני שמתי פיסטוקים…שקדים פרוסים…אגוזי מלך…אגוזי קשיו…חמוציות…שומשום שחור
בסיר קטן לבשל 80 גרם מכל דבר… חמאה…סוכר…דבש …שמנת מתוקה ו4 כפות מיץ לימון… להביא לרתיחה ולבשל מספר דקות עד שהמסה מצטמצמת… להוסיף את הפיצוחים ולבשל אותם בסירופ מספר דקות…לסנן את הסירופ ולהשתמש רק בפיצוחים…ולהניח על הקרם מסקרפונה את הפיצוחים…
בתאבון 😋

טרטלטים מוכנים במלית מסקרפונה ופיצוחים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים