Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים…
300 גרם שוקולד מריר איכותי
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף ליקר שוקולד
70 גרם פקאנים מסוכרים טחונים
70 גרם ביסקויטים מפוררים
אופן ההכנה…
מרתיחים שמנת מתוקה בסיר..
מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד המריר ממתינים דקה
ומערבבים היטב מוסיפים את הליקר ומערבבים… מוסיפים את הפקאנים והביסקויטים ומאחדים מסה
ממלאים בתבנית הרצויה ומקפיאים

חלבת שוקולד ונוגט…
מצרכים…
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם טחינה גולמית
100 גרם ביסקויטים וניל טחונים
50 גרם אבקת נוגט
אופן ההכנה…
בבן מרי ממיסים יחד את השוקולד עם הטחינה… כשזה נמס מוסיפים את אבקת הנוגט ואת הביסקויטים… מאחדים מסה ויוצקים שכבה… מקפיאים

חטיף פייטה ו 3 שוקולדים
מצרכים…
100 גרם שוקולד מריר
75 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד לבן
75 גרם אבקת נוגט
2 כפות שמן
100 גרם שבבי פייטה
אופן ההכנה…
להמיס בבן מרי את כל השוקולדים
להוסיף להם את השמן ולערבב.. להוסיף את אבקת הנוגט ולערבב… להוסיף את הפייטה ולערבב… לצקת שכבה ולהקפיא

חטיף רפאלו…
מצרכים…
100 גרם שוקולד לבן
200 גרם קוקוס טחון
200 גרם חלב מרוכז ממותק
מעט תמצית קוקוס
3 כפות בראס אגוזים
אופן ההכנה…
בבן מרי ממיסים את השוקולד… מוסיפים לו את החלב המרוכז…מוסיפים את תמצית הוניל… כשהמסה כולה אחידה וחמה מוסיפים את הקוקוס והבראס… דוחסים לתבנית ומקפיאים

חטיף אלפחורס…
מצרכים…
250 גרם ביסקויטים וניל
300 גרם חמאת בוטנים
50 גרם חמאה
5 כפות קוקוס
אופן ההכנה…
במגימיקס טוחנים את הביסקויטים לאבקה… מוסיפים את שאר המצרכים ומאחדים מסה… דוחסים לתבנית ומקפיאים

קומה ראשונה מורכבת מ3 שכבות…
שכבה ראשונה חטיף אלפחורס
שכבה שניה חלבת שוקולד נוגט
שכבה שלישית חטיף פייטה 3 שוקולדים
קומה שניה חטיף רפאלו
קומה שלישית טראפלס שוקולד פקאן
בהצלחה 🌷

טראפלס שוקולד פקאן_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים