Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שלומית…מידות אונברסליות

טוויל שומשום
מצרכים…
55 גרם דבש
55 גרם שמנת מתוקה
50 גרם חמאה או מחמאה
160 גרם סוכר
180 גרם שומשום רגיל
20 גרם שומשום שחור
90 גרם קמח
אופן ההכנה…
בקערה שמים את הדבש השמנת המתוקה והחמאה
ממיסים למסה אחידה בפולסים במיקרו… מוסיפים את הסוכר השומשום והקמח ומאחדים מסה
משמנים את תבניות הסיליקון בספרי…ושמים בכל שקע מידה אחידה מהמסה ומשטחים אותה מעט
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 160 מעלות בין 15 ל18 דקות תלוי בכמות המסה ובתנור
מצננים היטב או מקפיאים לפני חילוץ… אם הטוויל שומני מעט.. לספוג את זה בנייר מטבח

טראפלס שוקולד פקאן…

מצרכים…
300 גרם שוקולד מריר איכותי
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף ליקר שוקולד
70 גרם פקאנים מסוכרים טחונים
70 גרם ביסקויטים מפוררים
אופן ההכנה…
מרתיחים שמנת מתוקה בסיר..
מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד המריר ממתינים דקה
ומערבבים היטב מוסיפים את הליקר ומערבבים… מוסיפים את הפקאנים והביסקויטים ומאחדים מסה
ממלאים בתבנית הרצויה ומקפיאים

מצמידים כל טראפלס לבסיס השומשום בגנאש שוקולד… ממלאים כל שקע בגלאסז ומקשטים בפניני שוקולד וקוקוס מקורמל

בהצלחה 🌷

טראפלס על מצע טוויל שומשום_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים