Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שלומית… מידות אוניברסליות

מצרכים לבצק הבסיס שוקולוז…

240 גרם קמח
100 גרם ברס לוז
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
160 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
200 גרם חמאה או מחמאה קרה

אופן ההכנה…
מכניסים את כל החומרים היבשים למעבד המזון וטוחנים לאבקה.. . מוסיפים חמאה קרה ומעבדים לפירורים לחים מאחדים ידנית את הבצק ומרדדים אותו בין 2 נילונים לעובי של 1 סנטימטר ומקפיאים כרבע שעה…קורצים את הצורה הרצויה ומניחים אותה בתבנית היעודית (אם הבצק התרכך וזה מקשה על העבודה… להקפיא אותו שוב לכמה דקות)
בנתיים מכינים את שכבת השקדים העליונה

מצרכים לשקדיות…

2 ביצים גדולות
80 גרם אבקת סוכר
חצי כוס סילאן
600 גרם מיקס של שקדים

אופן ההכנה…
בקערה לערבב היטב את כל המצרכים מלבד השקדים… להוסיף את השקדים ולצפות אותם היטב בבלילה
מניחים מעל שכבת הבצק שכבת שקדים עד שולי התבנית
ואופים בחום של 150 מעלות כ20 דקות עד הזהבה… מצננים היטב לפני חילוץ
בהצלחה 😋

טארט שקדים אישי_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים