Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות
תבנית טפלון בקוטר 24 ס"מ עם תחתית מתפרקת

מצרכים לבצק הפריך…
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס אבקת שקדים
1/2 כוס אבקת סוכר
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
סוכר וניל
ביצה גודל לארג'

מצרכים למלית…
330 גרם גבינת כנען
140 מ"ל שמנת של פעם 27% שומן
2 ביצים גודל לארג'
1/2 כוס סוכר
סוכר וניל
1/3 כוס קמח
50 גרם מקלות שקדים

אופן הכנת הבצק…
שמים במעבד מזון את כל המצרכים מלבד הביצה ומעבדים לתערובת פירורית
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד ותו לא
מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפיה לעיגול בעובי של 3 מילימטר ולקחת בחשבון שהוא יספיק לבסיס התבנית ולדפנות
מקפיאים 1/4 שעה
מעבירים את הבצק המרודד לתבנית משומנת בזהירות ומצמידים אותו היטב לבסיס התבנית ולשוליים
וחותכים את עודפי הבצק
דוקרים את בסיס הבצק במזלג ומקפיאים את התבנית שעה
את שאריות הבצר מגרדים במגרדת גסה מעל משטח ומקפיאים שעה
מדליקים תנור ל160 מעלות
אופן הכנת המלית…
בקערה טורפים היטב את כל המצרכים למסה אחידה ובמראה גרגירי
יוצקים את המלית לתוך הטארט מפזרים מעל את הבצק שגירדנו במגרדת ומפזרים את מקלות השקדים
אופים את הטארט במשך שעה
מוציאים ומכסים אותו עד להצטננות מוחלטת

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

טארט גבינה ושקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים