Share with:


חלבי

אופן הכנה

…שחר שולמית
36 יחידות

שכבת בסיס קרם 3 שוקולדים ופייטה…
36 יחידות
מצרכים
100 גרם שוקולד מריר
75 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד לבן או שוקולד לימון
2 כפות שמן
75 גרם אבקת נוגט
100 גרם שבבי פייטה
אופן ההכנה
להמיס בבן מרי את השוקולדים…כשזה נמס להוסיף השמן להוסיף אבקת נוגט ולערבב להוסיף שבבי פייטה ולערבב לצקת כף קרם לכל טארטלט ולהקפיא
בנתיים נכין קרמו לימון שוקולד

מצרכים לקרמו לימון ושוקולד
200 גרם סוכר
4 ביצים (200 גרם חובה לשקול)
120 גרם מיץ לימון
כף קליפת לימון מגורדת
מעט תמצית וניל
150 גרם חמאה או 100 גרם מחמאה
100 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
5 גרם ג'לטין מומס ב30 גרם מיים
אופן ההכנה
בסיר קטן מבשלים עם להבה נמוכה תוך בחישה מתמדת את הביצים הסוכר מיץ הלימון וקליפת הלימון עד הסמכה… זה לוקח כ10 דקות מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה או המחמאה ואת הוניל… מוסיפים את מסת הג'לטין ואת השוקולד… טוחנים את המסה במוט בלנדר ויוצקים לתבניות הסיליקון… מקפיאים לילה לפני חילוץ… הקרמו מספיק ליותר מהכמות הדרושה מזגתי לתבנית סיליקון אחרת לקינוח אחר
מחלצים את הקרמו מהסיליקון ומניחים אותו על גבי שכבת הבסיס ומפזרים בראס מסביב
ומקשטים לפי טעמכם
בתאבון 😋

טארטלטים במלית שוקולד פייטה וקרמו לימון שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים