Share with:


פרווה

אופן הכנה

שלומית שחר מידות אוניברסליו

שכבה אחת עוגת שוקולד וקוקוס
מצרכים…
6 ביצים גודל לארג'
כוס שמן
כוס סוכר חום
כוס קמח תופח
3/4 כוס קוקוס
80 גרם אינסטנט וניל
כוס מזרה שוקולד
אופן ההכנה…
בקערה גדולה מערבבים היטב
שמן וביצים… מוסיפים סוכר ומערבבים היטב… מוסיפים בהדרגה את המצרכים היבשים עד לאיחוד…מוסיפים את השוקולד
ויוצקים לתבנית סיליקון מלבנית עטופה בנייר אפיה… אופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות כשהמסה מכוסה בנייר אפיה עד הזהבה כחצי שעה
לצנן… להקפיא היטב… לחלץ מהתבנית ושוב להקפיא

שכבה אחת עוגת תפוזים וקוקוס
מצרכים…
4 ביצים גודל לארג'
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
200 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
כוס קוקוס
סוכר וניל
אופן ההכנה…
בקערה לערבב היטב במטרפה ידנית את הביצים…השמן… מיץ התפוזים והסוכר להוסיף את שאר המצרכים ולערבב עד איחוד… לצקת לתבנית סיליקון מלבנית מרופדת בנייר אפיה… לאפות בחום של 150 מעלות כדהמסה מכוסה בנייר אפיה עד הזהבה
לצנן… להקפיא היטב… לחלץ מהתבנית ושוב להקפיא

שכבה אחת בראוניז טחינה
מצרכים …
200 ג’ שוקולד מריר
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
200 ג’ סוכר
5 ביצים גודל לארג'
1/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס סילאן
1/3 כוס שקדים טחונים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
רבע כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה…
לשים בקערה את השוקולד והשמן ולהמיס במיקרו בהדרגה עד להמסה מלאה…להוסיף לקערה את הסוכר ולערבב היטב…להוסיף את הסילן והטחינה ולערבב…להוסיף את הביצים ולערבב היטב עד לאיחוד המסה…להוסיף את השקדים הטחונים הקמח ואבקת האפיה…לחמם תנור לחום של 150 מעלות ולאפות עד שהבראוניז יתייצב ( לא לאפות יותר מידי…)
לצנן… להקפיא… לחלץ מהתבנית ושוב להקפיא

להוציא מהמקפיא את 3 העוגות ולחבר בינהם בממרח כלשהו…
להניח את הבראוניז בתחתית מעליה להניח את עוגת התפוזים ומעל את עוגת הקוקוס שוקולד לחתוך ולקשט לפי הצורך

בהצלחה 😋

מתכוןמתכון

חיתוכיות שוקולד וקוקוס … תפוזים וקוקוס_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים