Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית

מרציפן פיסטוק…
במגימיקס לטחון יחד…100 גרם שקדים מולבנים…100 גרם פיסטוקים…100 גרם אבקת סוכר…במידת הצורך להוסיף מיץ לימון בכפית…לאחד עד למסה הרצויה…למלא את תבליט הפרחים במרציפן ולהקפיא…

חלבת שוקולד…
בבן מרי להמיס 200 גרם שוקולד מריר יחד עם 100 גרם טחינה ו3 כפות אוניברסליות של קקאו עד לאיחוד…להוסיף 200 גרם ביסקויטים טחונים ולערבב
לצקת את החלבה על גבי המרציפן פיסטוק שבתבנית ולהקפיא
בתאבון 😋

חטיף חלבת שוקולד ומרציפן_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים