Share with:


פרווה

אופן הכנה

– מתכון של האלופה Olga Titenstein
מצרכים:
* 200 גרם תמר מג'הול
* 100 גרם אגוזים שונים כולל אגוזי מלך
* כפית קינמון טחון
* 1/4 כוס שיבולת שועל אבה טרי
* קצת שומשום או שבבי קוקוס

הכנה:
מגלענים את התמרים ומניחים בקערה. קוצצים את האגוזים ומוסיפים לקערה. מוסיפים שיבולת שועל וקינמון. מועכים הכל עם הידיים עד שהכל הופך להיות במרקם אחיד.
מחלקים את התערובת ל-4. מניחים חלק אחד על נייר האפייה, מקפלים את נייר האפייה על התמרים ויוצרים גליל אחיד בגודלו. מניחים בצד, וממשיכים עם שאר החלקים. לאחר שכל הגלילים מוכנים, מפזרים שומשום / שבבי קוקוס על נייר האפייה מגלגלים בו את הגלילים עד שהם מכוסים בשומשום / שבבי קוקוס.
מכניסים למקרר לכמה שעות. פורסים עם סכין ומגישים.

בתאבון!😊

חטיף בריאות_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים