Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שלומית מידות אוניברסליות
הוופל הוא בסיס למנת פתיחה… עליו יהיו קציצות דגים מבושלות עם רוטב חריף מתקתק ומעליהם מפזרים בוטנים מטוגנים… בנוסף יהיה בצלחת מנת קוסקוס עגולה ומעוצבת ברינג וקיש פטריות ובצל

מצרכים לופל בלגי…

יוצא 22 יחידות
כוס ורבע חלב סויה
50 גרם חמאה מומסת
2 ביצים גודל אקסטרא לארג'
כוס ושליש קמח
כף סוכר
15 גרם אבקת אפייה
כפית מלח

אופן ההכנה…
בקערה ממיסים את המחאה מוסיםים לה לאט חאט את החלב וכל הזמן מערבבים עם מטרפה…מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב… מוסיפים מלח וסוכר ואת הקמח בהדרגה וכל הזמן מערבבים במטרפה

משמנים את תבניות הסיליקון בספרי ויוצקים לתוכם את הבלילה( אני שמתי מידה של 1/8 כוס)
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים עד הזהבה בין 10 ל15 דקות… תלוי בתנור) לשמן בכל סבב את התבניות
לצנן ולהקפיא… לחמם לפני הגשה בתנור על חום נמוך מאוד

בהצלחה 🌷

וופל בלגי מלוח…_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים