Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית
ראשית נשים בקערה קטנה
2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
1/2 כוס מים פושרים
מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה ומניחים בצד כחמש דקות.

בקערת המיקסר שמים…
קילו של קמח יחד עם קמצוץ מלח ומערבבים היטב…לאחר מכן מוסיפים כוס סוכר… את השמרים ששמנו בצד… 180 גרם שמן… 4 ביצים…כוס מים פושרים…
מערבבים את כל החומרים היטב עד שמתקבל בצק מעט דביק…משמנים את הבצק ומניחים אותו להתפחה עד הכפלה… מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים ומניחים אותם לכמה דקות בצד… מרדדים כל חלק לעלה מלבני גדול… מורחים עליו את המלית הרצויה ומגלגלים לצורת רולדה…
מלית…
400 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם ריבה טובה
50 גרם קוקוס
50 גרם בראס
50 גרם שקדים קצוצים
אופים בתנור שחומם ל170 מעלות עד הזהבה… מספר דקות לפני הסיום למרוח על הרולדות מים מעורבבים עם סוכר ולפזר מעל סוכר גבישי…
בתאבון 😋

בריוש שמרים שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים