Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידות אוניברסליות

מצרכים לבראוניז…
200 ג’ שוקולד מריר
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
200 ג’ סוכר
3 ביצים גדולות
1/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס סילאן
1/3 כוס שקדים טחונים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
לשים בקערה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו בהדרגה עד להמסה מלאה של השוקולד עם השמן…להוסיף לקערה את הסוכר ולערבב היטב…להוסיף את הסילן והטחינה…להוסיף את הביצים ולערבב ללא הפסקה עד לאיחוד המסה…להוסיף את השקדים הטחונים ואת הקמח…לחמם תנור לחום בינוני ולאפות עד שהבראוניז יתיצב לא לאפות יותר מידי…[יוצאת עוגה גדולה ]

ציפוי רושר…
לשים בקערה 300 גרם שוקולד מריר יחד עם 90 גרם חמאת קקאו…להמיס במיקרו בפולסים ולערבה בין לבין…כשהמסה אחידה נוסיף לה 80 גרם בראס…נשים את העוגה על רשת ונצפה אותה ברושר

חטיף קוקוס ושוקולד לבן…
בסיר להרתיח 250 גרם קרם קוקוס עם 50 גרם עראק…להוסיף לזה 300 גרם שוקולד לבן…להרתיח מספר דקות ולהוסיף 350 גרם קוקוס ולאחד מסה… אם רוצים מוסיפים צבע לפי הטעם… לשים בתבנית הרצויה ולהקפיא…[צריך כרבע מהכמות לשכבת הקוקוס מעל העוגה ]

בתאבון 😋

בראוניז טחינה_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים