Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
מתאים לעוגיות… לטארטלטים… לעוגות ולקישוטים ועוד

מצרכים…
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים
150 גרם חמאה או מחמאה קרה
ביצה גודל לארג'
צבע מאכל צהוב לפי הטעם

אופן ההכנה…
לשים במגימיקס את כל המצרכים מלבד הביצה… לערבב עד למצב פירורי… להוסיף ביצה לערבב עד לאיחוד ותו לא
למלא את הסיליקון או התבנית היעודית במסה…להקפיא ולאפות כרבע בתנור שחומם מראש על 160 מעלות…להניח על התבניות נייר אפיה כדי למנוע דהייה של הצבע…
( אני אפיתי את זה לאחר הקפאה יצא מצוין)
בהצלחה 😋

בסיס פריך שקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

153 מתכונים